ЧИСЛОВЕ МОДЕЛЮВАННЯ НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНОГО СТАНУ ІННОВАЦІЙНИХ ТОНКОСТІННИХ МАШИНОБУДІВНИХ КОНСТРУКЦІЙ - Sheychenko, Roman; Tkachuk, Mykola; Bondarenko, Maryna; Lunyov, Eugene (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Машинознавство та САПР, 2018)
У роботі описані результати числового моделювання напружено-деформованого стану тонкостінних машинобудівних конструкцій. На прикладі вагона-цистерни для перевезення рідкої сірки досліджено вплив різних варіантів навантаження та конструктивних параметрів на міцність елементів вагона. Обґрунтовані рекомендації щодо технічних рішень інноваційного вагона-цистерни