ПРО РОЗДІЛЬНЕ ПРОЕКТУВАННІ ТЕХНІЧНИХ ПРИСТРОЇВ - Ivahnenko, I; Yvahnenko, T (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Машинознавство та САПР, 2018)
Стаття відноситься до розробки правил спільного проектування технічних пристроїв (ТП). Крім спільного проектування ТП відомо їх роздільне проектування. В останньому випадку в складі проекту ТП використовують проекти відомих ТП (проекти-вставки). У статті наводиться відоме відношення станів, яке дозволяє здійснювати роздільне проектування за правилами спільного проектування, а також робити частину роздільного проекту без використання спецтехніки – "вручну". Останнє відноситься до проектування технологічної схеми ТП і вибору його обладнання. У статті наводиться приклад роздільного проектування ТП за згаданими правилами